-38%

Radboud Two compound ship coating

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 32,50 € 20,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Radboud Two compound ship coating

Na jarenlang research en langdurige testen is het team van NEO Chemie er ingeslaagd een 2-componenent coating voor uw schip te maken in één flacon.

Component 1 is op basis van NANO technologie, deze laag vulcaniseert alle oppervlaktes zoals gelakt hout, pvc, polyester, staal en zelfs glas.
Het 2e component is op basis van een hoogwaardige kunststof en zal dusdanige bescherming en glans aan uw schip geven. Door een kettingreactie van beide soorten componenten krijgt u deze coating en deze zal minimaal 1 jaar uw schip waardevol beschermen tegen alle weersinvloeden.

Wij adviseren u voor gebruik het te behandelen vlak goed te ontvetten. Dit kan met het product Bilg all clean van RADBOUD.

Een zeer beschermende 2 componenten wax in 1 flacon. Beschermt uw schip jarenlang tegen
dagelijkse invloeden van buitenaf en geeft tevens een spectaculaire glans. Geschikt voor aluminium, RVS, geverfde of gelakte onderdelen of kunststof. Voor gebruik flacon minimaal 1 minuut schudden (iedere 30 minuten deze handeling herhalen). De gereinigde oppervlakten dun inwrijven met spons of doek. Na ongeveer 20 minuten met een droge doek nawrijven. Flacon na gebruik weer goed schudden.

1 Liter


Aanbieding

COBRA VHF MR F57 B EU MET ATIS € 211,00 € 180,00
© 2007 - 2019 `t Vrouwezand watersportbedrijf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel