zwart,rood en lichtblauw niet meer leverbaar

Copper-Cruise 5 liter

Vorige Artikel 4 van 4
€ 139,00 € 119,00 (inclusief 21% btw)

Epifanes Copper-Cruise koperhoudende antifouling.

Epifanes Copper-Cruise is één van de weinige antifoulings die in Nederland tot 2022 is toegelaten voor beroepsvaart en pleziervaart!

Epifanes Copper-Cruise  is een effectief werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling  op basis van de nieuwste koper release technologie voor een optimale koper afgifte. De nieuwe formulering  geeft een aanzienlijke verbetering in aangroeiwering in vergelijk met voorgaande conventionele antifoulings.

De efficiënt en effectief slijpende werking gecombineerd met het harde, schrobbare oppervlak maakt deze sterke antifouling geschikt voor alle typen schepen varend tot 30 knopen (50 km/u) en biedt een langdurig aangroei- werende werking op zoet, brak en/of zout water.  

Epifanes Copper-Cruise is geschikt voor toepassing op polyester, houten, en stalen schepen (niet geschikt voor aluminium schepen) en kan na de gebruikelijke voorbehandeling direct worden aangebracht over vrijwel alle bestaande  harde en zelfslijpende antifoulings, ongeacht het merk.
Dus een zeer goede vervanger voor o.a de Hempel Mille Plus en Micron.

  • Gebruik biocide veilig en lees voor gebruik eerst het etiket en productinformatie


Inhoud 5 liter
Kleuren : Roodbruin, Donkerblauw, Lichtblauw, Zwart en Helder Rood

© 2007 - 2021 `t Vrouwezand watersportbedrijf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel